Vasiszakember.hu

Koltai-Gép Kft – Betonvágás, betonfúrás

Mobiltelefon: 30/640-5385
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:
www.koltai-gep.hu

Átalakítaná házát, lakását? Nagyobb ablakokat, nyílásokat szeretne, esetleg eltávolítana falakat? Épületgépészeti csövek, elektromos vezetékek, vagy egyéb átvezetések, rögzítések számára szükséges furat készítése szükséges?

A tégla-, panel-, vagy más betonfal bontása, fúrása, vésése hagyományos módszerekkel nehezen megy, a házi használatra készített ütvefúrók, vésőgépek teljesítő képessége kicsi. Az így bontott betonfal gyakran megreped, ezáltal statikailag meggyengül, megerősítése többlet ráfordítást igényel.

A gyémántszerszámos betonvágás és betonfúrás a jelenleg a legkorszerűbb technológia, amivel beton, tégla, kő, aszfalt, vasbeton és egyéb kőzet vágható ezen technikával a benne lévő acél vasalattal együtt. A munkafolyamat rezgésmentes, rombolásmentes, törésmentes, minimális porképződéssel és zajjal jár. A vágott és fúrt felületek utólagos megmunkálást nem igényelnek, mert a technológia méretpontos, simára munkált felület eredményez, ezáltal egyben gazdaságos is.

A gyémánttechnológiás betonvágás alkalmazási területei: ajtó, ablaknyílások kivágása, nyílásbővítések, födémnyílások kivágása, gépalapok helyének kivágása, épület alapok átvágása. Beton, vasbeton, terméskő, szilikát, tégla, ytong és egyéb falazatok átalakítási munkáinál egyaránt alkalmazható.
Síkvágógéppel a vasalt, vagy vasalatlan térbeton, aljzatbeton, födém, valamint dilatáció vágását lehet elvégezni. A sínes gép falvágásra, nyílások pontos vágására használható. Ez a technológia a legprecízebb betonvágást teszi lehetővé. Betonvágás kézi betonvágógépekkel a puhább építőanyagok esetében alkalmazott technológia. A vágás történhet száraz és vizes vágógéppel.

A gyémánttechnológiás betonfúrás alkalmazási területei: szellőzőfuratok készítése, különböző épületgépészeti csövek és vezetékek falakon-födémeken történő átvezetése, gépalapok lefúrása, épület alapok átfúrása, stb. akár méteres furathosszban.
Minden olyan esetben alkalmazható, ahol fontos az ideális alakú és helyzetű, rezgésmentesen elkészített furat.

 

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon kizárólag egyéni és társas vállalkozások hirdetései jelennek meg, illetve fizetett rangsorolást nem alkalmazunk!