Vasiszakember.hu

Win-Door Kft.

Vas megye egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére
Mobiltelefon: 06-20/398-8003
Telefon: 06-20/398-8003

Cégünk, a Win-Door Kft. 2001-ben alakult, közel 20 éve foglalkozunk fa nyílászárók (ablakok, erkélyajtók, bejárati és beltéri ajtók, garázskapuk) gyártásával. Igyekszünk színvonalas, megbízható szolgáltatást nyújtani.

Termékeink az alábbi felsorolásba foglalhatóak össze. Egyedi igények alapján gyártunk:

• bejárati és beltéri ajtókat
• ablakokat, garázskapukat, télikert elemeket
• bukó-toló, emelő-toló és harmonika erkélyajtókat
• utólag szerelhető belső ajtókat

Vállaljuk a helyszíni felmérést beépítéssel és garanciával. ÉMI minősítéssel rendelkezünk és termékeinkre 4 év garanciát adunk. Hét fős csapatunk folyamatosan fogadja a megrendeléseket, rövid határidővel.

Termékismertető

Alapanyagok és technológiák

A termékismertetőben közzétett információk a gyártás során felhasznált alapanyagokról, alkalmazott technológiákról szólnak. További információkért tekintse meg a termékkatalógusunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Felhasznált faanyag

A felhasznált faanyag fajtája és minősége műszaki és esztétikai szempontból fontos.

Ablakokhoz, bejárati ajtókhoz és erkélyajtókhoz háromrétegű illetve négyrétegű ragasztott anyagot használunk. Ezen termékeink készülhetnek hossztoldott borovi fenyőből, toldásmentes fenyőből, meranti vagy tölgy alapanyagból. Belső ajtók esetén cseresznye, éger, tölgy, bükk és dió anyaggal dolgozunk.

A gyártásnál felhasznált faanyagokat a Holz Shiller GmbH és a Jaf Holz Ungarn Kft. szállítja.

Üvegszerkezetek

Az adott terméktípustól függően kétrétegű vagy háromrétegű, argongázzal töltött, lágybevonatos üvegszerkezeteket használunk. Üvegválasztékunknak csak az Ön képzelete szab határt...
A gyártás során felhasznált üvegszerkezeteket az Aquaform Kft. szállítja.

Felületkezelés

Nem elegendő a minőségi faanyagot jól megmunkálni. Ahhoz, hogy a végeredmény valóban kifogástalan legyen, minőségi felületkezeléssel kell ellátni a termékeket. A felületkezelés évtizedeken át védi a fát a kártevőkkel és időjárási viszontagságokkal szemben. A felületkezelés után a faanyag elnyeri végleges külsejét.
A minőségi felületkezeléshez használt festéket és lakkot a Sikkens szállítja.

Vasalatrendszerek
A nyílászáróinkhoz a Roto Elzett Vaskereskedelmi Kft. rendszereit használjuk. A Roto cég a szakmában az innovációt és a műszakilag kiérlelt rendszermegoldásokat képviseli. Csaknem 70-es éves sikertörténetük lényege a vállalkozói szemlélet és a dinamika mellett, a sokrétű tapasztalat. Ezt egészíti ki példás szerviztevékenységük az egész világon.

Vízvetők
Az időjárás viszontagságai elleni védelem (vízzárás, hőszigetelés) nagy jelentésséggel bír a fa nyílászáróknál. A vízvetők a környezeti hatásoknak leginkább kitett alkatrészeket védik. Termékeink alapfelszereltsége a hőhídmentes, eloxált alumínium vízvető, valamint a szárny vízvető, mely a környezeti hatásoknak leginkább kitett alkatrészeknek nyújt védelmet.

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon kizárólag egyéni és társas vállalkozások hirdetései jelennek meg, illetve fizetett rangsorolást nem alkalmazunk!